Suradnja naše tvrtke sa gđom. Lanom Bekić počela je još 2008 na do sada četiri projekta koja su se odvijala u fazama kroz godine. Projektiranje i komunikacija odvijala se na dnevnoj bazi i svaki zadatak obavljen je na vrijeme. Njena posvećenost detaljima obećava uslugu vrhunske kvalitete bilo da se radilo o uređenju okoliša zgrade sjedišta naše tvrtke , odmorišta za zaposlenike , uređenje proizvodnih pogona, prostora za reprezentaciju. Ono što me osobno najviše oduševljava jest da Lanin kreativni izražaj odlično korespondira sa našim poslovnim stilom. Uređenjem eksterijera promijenilo je vizualni identitet kompanije te dalo našim poslovnim partnerima i prolaznicima dodatnu potvrdu kvalitete našeg poslovanja. Kroz razumijevanje, dizajna, arhitekture i pažljivo slušajući naše potrebe Lana je projicirala ljepotu , modernizam te ponos našoj tvrtci.

Ines Mandurić
asistentica generalnog direktora Osatina grupe

Osatina Group Ltd.
www.osatina.hr
E-mail: osatina@osatina.hr
Tel: 00385 31 856 999
GSM: 00385 91 1856 798

Ines Mandurić

asistentica generalnog direktora, Osatina Group Ltd.

Prilikom izgradnje nove poslovne zgrade u Ivanić-Gradu, željeli smo urediti okoliš na način da zelenilo dodatno istakne zgradu. Obzirom da se radi o velikoj površini, nismo se sami htjeli upuštati u dizajniranje i sadnju biljaka, već smo odlučili angažirati stručnu tvrtku. Proučivši nekoliko ponuda, odabrali smo tvrtku BELANA VRTOVI, jer je gđa. Lana napravila odličan dizajn svih zelenih površina oko zgrade te nam se svidjelo što je odabrala jednostavne biljke i autohtona stabla lipa koje čine drvorede na travnatim površinama poslovnog kruga.

Nakon prihvaćanja idejnog projekta krajobraznog uređenja poslovne zgrade, jednako smo bili zadovoljni i s izvedbom. Gđa. Lana je odabrala kvalitetne i zdrave biljke i stabla, a stručni radnici su uz nadzor njenog supruga sve brzo i efikasno zasadili i uredili. Brigu o ukrašavanju interijera zgrade biljkama također smo prepustili gđi. Bekić te smo dobili zanimljive i jedinstvene tegle i zelenilo koje je upotpunilo prostorije zgrade te se savršeno nadovezalo na vizualni identitet tvrtke i dizajn interijera.

Preporučujemo tvrtku BELANA VRTOVI, jer je gđa. Lana stručna osoba koja iza svoga rada stoji sa znanjem i iskustvom te klijentu nudi ono što mu zaista treba i odgovara, vodeći brigu o kvaliteti, održivosti, formi i jednostavnosti vrta na kojem radi.

Naš okoliš je ogledalo tvrtke i sretni smo što smo pronašli tvrtku koja nam je pomogla ostvariti i zaokružiti viziju urednosti, uređenosti i stila.

Katarina Magić Koščević, dipl. oec.
Direktorica

MI MARIS d.o.o.
Ulica 65. bataljuna ZNG 15
HR – 10310 Ivanić-Grad
kmagic@mi-maris.hr

Katarina Magić Koščević, dipl. oec.

direktorica, MI MARIS d.o.o.

Angažirao sam gđu. Lanu Bekić po preporuci prijatelja da napravi projekt krajobraznog uređenja okoliša za nekoliko kuća za odmor koje iznajmljujem turistima u Kavranu u Istri.

Vrlo brzo nakon toga postigli smo dogovor oko dizajna te potpisali ugovor o izvođenju projekta. Tijekom cijelog vremena suradnje, bio sam iznimno zadovoljan sa poslom koji su ona i njena tvrtka odrađivali. Iskreno mogu reći da je posao odrađen prema najvišim poslovnim standardima, te ne bih oklijevao preporučiti ih drugim klijentima.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja u vezi ove preporuke slobodni ste me kontaktirati.

Srdačno,

Emil Guščić
gsm: +385 98 443834
e-mail: emil.guscic@agrochem-maks.com
www.agrochem-maks.com

Emil Guščić

AgroChem MAKS

Ponosan sam vlasnik vikendice na Krku i želio sam zaposliti profesionalan tim da mi dizajnira eksterijer. Kontaktirao sam nekoliko kompanija koje se bave tim poslom ali gđa. Bekić bila je najbolji izbor. Vrlo profesionalna i kreativna. Posao je bio odrađen brzo i efikasno , u svim vremenskim rokovima koje smo prethodno dogovorili. Vrt izgleda prekrasno i svakako ću ih preporučiti dalje.

S štovanjem Marko Emer
direktor

Edge Goup
www.edge-group.info
email: marko.emer@edge-group.info
tel: +385 91 2008820

Marko Emer

direktor, Edge Goup

Surađujem sa gđom. Bekić i s njenom tvrtkom od 2009. godine kada sam prihvatio njeno idejno rješenje za uređenje dvije luksuzne kuće koje sam tada gradio . Napravila je predivan projekt koji je uključivao travni tepih mnoge egzotične biljke , stabla i grmlje. Također ponudili su i održavanje istih nakon posla. Prihvatio sam i taj dio te do današnjeg dana i dalje s njima uspješno surađujem. Njihovi djelatnici također su školovani i za sustave automatskog navodnjavanja. U svakom slučaju njihova usluga je uvijek odlična i profesionalna. Uvijek ih preporučujem svojim prijateljima i svakome tko traži kvalitetne izvođače.

Mario Ivančić
komercijalni direktor

Vodotehnika d.d.
Koturaška 49, 10000
Zagreb, Croatia

Mario Ivančić

komercijalni direktor, Vodotehnika d.d.

Suradnja sa gđom. Bekić započela je prije više godina i traje, na obostrano zadovoljstvo do današnjeg dana. Tražili smo efikasnu i brzu uslugu sa profesionalcima s kojima možemo raspravljati o problemima u vrtu i koji to mogu brzo riješiti. Naposljetku vrt rezidencije je mjesto gdje se održavaju mnogi službeni događaji , te je vrlo važno da u svakom trenutku bude reprezentativan.  S ponosom mogu reći da smo to i postigli.  Izuzetno smo zadovoljni poslom i suradnjom te sa profesionalnošću djelatnika Belana vrtova.  Gospođa Lana , puna je inovativnih ideja te je u vrlo kratkom vremenu iz ˝hladnog˝, bezidejnog vrta , naš vrt pretvorila u pravi engleski vrt sa puno kolorita. Svakako preporučujem gđu. Bekić i njenu tvrtku svakome tko  želi podići svoj vrt na viši nivo.

Dubravka Kajganić

Generalni manager rezidencije britanskog ambasadora u Zagrebu, Britanska Ambasada u Zagrebu